Thermex Kolfilterset till Decor 942


Beställ Thermex Kolfilterset till Decor 942 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Kolfilterset till Decor 942 inom kategorin Övrigt tillbehör köksfläktar.

Produktinformation

Kolfilterset till Decor 942 2-pack Thermex. Förpackningen innehåller två filter, vilket är vad som krävs av fläkten. .

Se gärna också

Siemens HZ9VDSB2

Flä;ktkanal HZ9VDSB2 vertikal 90° Siemens

Vertikal 90° bö;j med vid radie fö;r kanaler bakom paneler/mö;bler (frå;n 70cm djup på; bä;nkskiva).
90° platt kanalbö;jselement (hane) i vertikal konfiguration och med vid radie.
Aerodynamiskt optimerad fö;r minimalt tryckfall och maximal genomströ;mningshastighet. Lä;tt att skä;ra till och lä;tt att koppla in via hon-kontakten.
Elementen uppfyller kraven fö;r Needle Flame Test (enligt IEC 60695-5-11), V2 brä;nnbarhetsklass (enligt UL94) B1 byggnadsmaterialklass (DIN 4102-1).

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.