Thermex Kolfilter till Vertical 810 CA


Beställ Thermex Kolfilter till Vertical 810 CA på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Kolfilter till Vertical 810 CA inom kategorin Övrigt tillbehör köksfläktar.

Produktinformation

Kolfilter till vertical 810 CA 2 st per fö;rpackning och det behö;vs 2 st till denna flä;kt. .

Se gärna också

Siemens HZ9VDSI1

Adapter HZ9VDSB4 90° rund/platt Siemens

90° rund/platt adapter (hane).
Adapter platt/rund med en integrerad 90º bö;j fö;r hushå;llsapparater med vertikalt, runt luftuttag (till exempel Glassdraft).
Aerodynamiskt optimerad fö;r minimalt tryckfall och maximal genomströ;mningshastighet. Lä;tt att skä;ra till och lä;tt att koppla in via hon-kontakten.
Elementen uppfyller kraven fö;r Needle Flame Test (enligt IEC 60695-5-11), V2 brä;nnbarhetsklass (enligt UL94) B1 byggnadsmaterialklass (DIN 4102-1).

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.

Candy

Candy kan avse: Candy (företag) – ett italienskt vitvaruföretag Candy (film) – en film från 1968 Candy (film, 2006) – en romantisk dramafilm från 2006 Candy (musikgrupp) – en georgisk musikgrupp LieneCandy – lettisk sångerska