Franke Kallrasskydd Flexa

Jämför produkt Franke Kallrasskydd Flexa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Franke Kallrasskydd Flexa i kategorin Övrigt tillbehör köksfläktar här hos oss.

Produktinformation

Kallrasskydd Flexa Franke Kallrasskydd som passar till Flexa kö;ksflä;ktar frå;n Franke.Diametern ä;r 120 mm. .

Se gärna också

Thermex Plasmexfilter.536.99.1717.9

<h2>Plasmexfilter med monteringsl&aring;da Thermex</h2> <p>Plasmafilter med monteringsl&aring;da f&ouml;r inbyggnad i sk&aring;p. N&auml;r luften passerar genom ett Plasmex&reg;-filter p&aring;verkas luftpartiklerna av en elektronisk laddning s&aring; att de l&auml;ttare f&aring;ngas upp av plasmafiltrets kolfilterdel. Det betyder att luften som returneras till k&ouml;ket &auml;r renad fr&aring;n matos till 96,5 %. Det g&ouml;r plasmafiltret dubbelt s&aring; effektivt som ett vanligt kolfilter. Den f&ouml;rv&auml;ntade livsl&auml;ngden f&ouml;r ett Plasmex&reg;-filter &auml;r upp till 10 &aring;r. Det &auml;r ca 20 g&aring;nger l&auml;ngre &auml;n ett vanligt kolfilter.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Thomas

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Tramontina

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Cult Design

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Zwilling

Se alla produkter