Gefu - Future Sugrör Glas 18 cm 4-pack + Rengöringsborste Svart

Jämför produkt Gefu - Future Sugrör Glas 18 cm 4-pack + Rengöringsborste Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Future Sugrör Glas 18 cm 4-pack + Rengöringsborste Svart i kategorin Övriga vin- och bartillbehör här hos oss.

Produktinformation

Future sugrör från Gefu är en lyxigare variant av de klassiska raka plastsugrören, som också fungerar som drinkpinne. Sugrören är tillverkade av härdat glas.

Borste för rengöring medföljer. Säljs i 4-pack. .

Se gärna också

Pebbly - Mätkanna 20 cl Klar/Blå -25%

Mätglas från franska Pebbly. Liten men otroligt praktisk för daglig användning! 200 ml kapacitet med en noggrannhet på 5 ml / - Ø 6 x 10,9 cm. Pebbly mätglas har en skyddande halkfri silikonbas, som kan tas bort för rengöring eller om du behöver läsa av små gradienter.

Tillverkad i borosilikatglas som är tåligt och lätt på samma gång, lämpligt för användning i mikrovågsugnar, kylskåp och till och med frysar. Inga fler omräkningar mellan olika måttenhet behövs. Den har 4 vätskegrader: cl/ml, kopp och oz. Detta lilla mätglas kan användas inte bara för att mäta mängder, men också för att värma mat i mikrovågsugnen som sedan lätt hälls ut med hjälp av hällpipen.

Handdisk rekommenderas.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Asko

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Georg Jensen

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Radio

Radio från SANGEAN

Se alla produkter