Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Granatäpple Press Fruti

Beställ Gefu - Granatäpple Press Fruti på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Granatäpple Press Fruti inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Rosa fingrar och stänk överallt är ett minne blott med denna praktiska granatäpple press. Den är designad för att utvinna granatäpplekärnor på ett smidigt sätt utan kladd och krångel.

Lägg en granatäpplehalva ovanpå formen med stora hål och knacka på skalet för att utvinna kärnorna ur frukten. Pressen fungerar smidigt till alla citrusfrukter, använd bara det andra tillbehöret för att pressa ut juice enligt ditt eget önskemål.

På sidan av behållaren finns en skala som enkelt hjälper dig att måtta. Använd sedan den smidiga pipen för att hälla över juicen i ett glas eller till matlagningen.Tål maskindisk. .

Se gärna också

Steba - Svamptork / Frukttork 5 brickor 28,5 cm Svart/Stål -10%

Med denna svamptork/frukttork ED5 från Steba har du en mängd möjligheter med dina råvaror. Prova att torka ananas, banan, äpplen - gott på müslin eller bara som snacks. Kanske svamp? Perfekt att ta fram sedan och använda i såsen. Eller varför inte göra din egen beef jerky? Att använda denna tork är ett bra sätt att konservera mat.

Fläktens motor är mycket robust och skapar ett bra värmeflöde. Torken är kompakt, snabb och drar väldigt lite ström, så den passar även i ett litet kök. Plattorna kan staplas eller användas en, två eller flera åt gången, vilket sparar utrymme och el. Genom att torka mat minskar du även matsvinnet och öppnar upp för helt nya möjligheter för matlagning, med en mattork kan du lagra mat som annars skulle ha slängts, det är också hälsosamt, då du kan få mer vitamininnehåll per gram från torkad frukt och grönt. Oavsett om du vill ha något nytt i din matlagning eller helt enkelt vill kunna lagra din mat längre är denna maskin ett fantastiskt tillskott.

- 5 stycken BPA-fria plasttråg på 32x25x3 cm
- Temperaturinställning från 40-70 °C
- Timer upp till 36 timmar
- Levereras med en matta för örter
- Sladdlängd 80 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Speglar

Speglar från Hay

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från LAVERA

Se alla produkter
Knivar

Knivar från Robert Welch

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Tala

Se alla produkter