Gefu - Fleischwolf Köttkvarn storlek 5

Beställ Gefu - Fleischwolf Köttkvarn storlek 5 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Fleischwolf Köttkvarn storlek 5 inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Fleischwolf är en klassisk köttkvarn ifrån det tyska kvalitetsmärket GEFU. Tillverkad i tennplaterad gjutjärn med rostfria hålskivor.

Se gärna också

Satake - Outdoor Hamburgerpress -25%

Hamburgarpress i gjutjärn med en diameter på 14 cm från japanska Satakes Outdoor-serie.

Forma och laga till härligt energigivande smashburgers på vandringen med denna smarta hamburgarpress i högkvalitativt gjutjärn från japanska Satake. Hamburgarpressen från Outdoor-serien är speciellt framtagen för vildmarkslivet och packas enkelt ned i campingryggsäcken med sin ringa storlek på bara 14 cm i diameter. Satakes hamburgarpress är tillverkat i hållbart gjutjärn som tål riktigt varma temperaturer och har ett vackert handtag i bränt trä.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Kitchenaid

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Modern House

Se alla produkter
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från Le Creuset

Se alla produkter
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Afroart

Se alla produkter