Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Multirivare Rotary 4 skivor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klassisk och multirivare med tre stadiga ben utrustade med gummifötter. Rivaren kommer med fyra utbytbara skivor i rostfritt stål, och skivar potatis och grönsaker, river grönsaker och frukt, strimlar lök och äpplen, samt finstrimlar rotfrukter och grönsaker. .

Spiralizer från andra varumärken

Gefu - Spirelli Spirelli XL

Spiralizer från Gefu

Visa produkter inom Spiralizer från Gefu.
Upp till 21% rabatt
Joseph Joseph - Spiro Sage Spiralizer 16 cm

Spiralizer från Joseph Joseph

Se produkter inom Spiralizer från Joseph Joseph.
Betty Bossi - Maxi Spiralizer Grön

Spiralizer från Betty Bossi

Missa inga bra priser på Spiralizer från Betty Bossi.
Oxo - Handhållen Grönsakssvarv 13 cm

Spiralizer från Oxo

Utforska allt inom Spiralizer från Oxo.
Westmark - Spiromat Grönsakssvarv

Spiralizer från Westmark

Visa produkter inom Spiralizer från Westmark.

Se gärna också

Kilner - Fermenteringsset 3 L

Att fermentera (alltså att mjölksyrajäsa) ökar stadigt i popularitet – vi lagar kimchi, pickles och surkål mer än vi någonsin gjort. Förutom att resultatet blir väldigt gott så är det ett enkelt sätt att ta tillvara på årets skörd och förlänga råvarornas livstid. Det tar sin lilla tid, men å andra sidan sköter processen sig själv!

Med Kilners fermenteringsset blir det svårt att misslyckas. De keramiska stenarna säkerställer att råvarorna alltid är nedsänkta under vätskans yta, och locket med inbyggd luftsluss säkerställer att inga bakterier tar sig in och förstör jäsningsprocessen.

Enkelt recept på fermenterad rödkål:
1,5 rödkålshuvud
2,5 äpplen
22 korianderfrön
3 msk salt 15 enbär
1 liter vatten

Skiva rödkålen fint, kärna ur och riv äpplena. Mortla kryddorna. Blanda allt i en stor skål, ”massera” gärna kålen för att frigöra alla vätskor. Packa kålblandningen tight i fermenteringssetet och häll på vattnet. Lägg på de keramiska stenarna. Ta bort eventuella rester runt öppningen. Förslut burken och fyll luftslussen med vatten. Låt stå i rumstemperatur (17,8-24 grader) i minst 4-6 veckor. Smaka av regelbundet och häll upp kålen i en lufttät burk när du är nöjd med smaken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024