Sidan innehåller annonslänkar

FoodSaver FLOW FFS006X

Beställ FoodSaver FLOW FFS006X på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten FoodSaver FLOW FFS006X inom kategorin Övriga köksapparater.

Produktinformation

VakuumpackareFoodSaver FLOW FFS006X Hå;ller maten frä;schFoodSaver Flow ä;r en hö;gpresterande och snabb vakuumpackare med jä;garen, hobbykocken och matentusiasten i å;tanke. Bevara sä;songens dofter och smaker i en lufttä;t vakuumfö;rsegling som hå;ller maten frä;sch upp till fem gå;nger lä;ngre i frysen.

Enkelt att anpassa på;senMed en inbyggd rullfö;rvaring och en integrerad skä;ranordning ä;r det enkelt att anpassa på;sens storlek efter innehå;llet. 4 fö;rseglingslä;genFoodSaver Flow har 4 fö;rseglingslä;gen med eller utan vakuum, ett lä;ge fö;r mat med mycket vä;tska, samt ett marineringslä;ge dä;r sekvenskombinationer av vakuumpuls anvä;nds fö;r att uppnå; bä;sta mö;jliga smakinfusion.

Extra bred fö;rslutningsremsaEn extra bred fö;rslutningsremsa ger vakuumfö;rpackaren mer styrka och hö;gre kapacitet vid professionell anvä;ndning. Startkit I startkitet medfö;ljer 3st.

0,94L-på;sar, 2st. 3,78L-på;sar, 3st.

FoodSaver zip-på;sar och 1st. plastrulle 28 cm x 3 m.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Sous vide

Sous vide från Steba

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Modern House

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från The Just Slate Company

Se alla produkter