Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Zwilling Pro Osthyvel 22,5 cm

-25%

Jämför produkt Zwilling - Zwilling Pro Osthyvel 22,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Zwilling Pro Osthyvel 22,5 cm i kategorin Osthyvlar här hos oss.

Produktinformation

Osthyvel ur Zwillings serie Pro, som passar särskilt bra för hårdare ostar tack vare sitt vassa blad. Hyveln har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

Brabantia - Osthyvel 15,5 cm

En riktigt bra osthyvel är guld värd. Denna variant är från Brabantia och gör osthyvlandet lätt och smidigt. Osten kommer inte att fastna på metallen på grund av det korta bladet på rivjärnet. Använd den även gärna på gurka, morötter etc. Slitstark, tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Osthyveln ingår i Brabantia Profile Line-serien - vacker, elegant och stilren design.Lätt att rengöra, tål diskmaskin.

- Multitalang - idealisk för lite mjukare ostar, men även gurka, morötter etc.
- Praktisk - ergonomisk design
- Inget kladd och klibb - kort blad, så osten fastnar inte
- Hållbar - tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål
- Lätt att rengöra - tål diskmaskin
- Problemfri användning - 5 års garanti och service
- Mer hållbart val - tillverkat av 43 % återvunnet material, 81 % återvinningsbart efter användning

Brabantia är ett holländskt varumärke som med tiden blivit mycket populärt för sina hållbara och smart utvecklade produkter, etablerades redan 1919.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix