Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm

Beställ GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm inom kategorin Osthyvlar.

Produktinformation

GastroMax Osthyvel BIO. Osthyvel i smakfull design med handtag av biobaserad plast.

Tillverkad i Sverige och prisad av German Design Award 2020.Materialblandningen består av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.- Blad i rostfritt stål- Tål maskindisk .

Se gärna också

Taylor's - Ostset 4 knivar/ställ Koppar -25%

Ge bort ett svart Ostset med 4 knivar från Taylor's i present. Perfekt till ostbrickan på fredagsmyset. Knivarna har anti-bakteriellt blad med hård keramisk beläggning. Snygg design i svart med detalj i koppar och ett praktiskt ställ att förvara knivarna i. Innehåller 4 olika ostknivar: en parmesankniv, en platt ostkniv, en kniv för hårdostar och kittost och en kniv för mjuka och klibbiga ostar t ex mögelost.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från Eva Solo

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gefle

Se alla produkter
LED-lampor

LED-lampor från Elvita

Se alla produkter