Oral-B

5 Produkter
I kategorin Oral-B finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Oral-B så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Oral-B

Hitta produkter inom kategorin Oral-B till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Oral-B.

Oral kan syfta på: Oral – något som har att göra med mun Oral galvanism – en obekräftad teori att tandfyllningar skulle fungera som ett galvaniskt element Oral kirurgi – diagnos och kirurgisk behandling av problem i munhålan Oral lösning – inom farmacin en beredningsform av läkemedel Oral mucosit – en inflammation och sårbildning av munslemhinnan Oral protetik – ersättning av förlorad mjuk- och hårdvävnad i munhålan Oralsex – sexuellt umgänge där könsorganen stimuleras med mun och tunga Oral vokal – den "vanliga" vokalen utan nasalisering ORS (Oral Rehydration Salts) – rekommenderad vätskeersättning att användas vid dehydrering Oral (stad) – en ort i Kazakstan Oral Roberts (1918–2009), en amerikansk tv-predikant Oral Roberts University – ett karismatiskt, kristet universitet i Tulsa, Oklahoma

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Oral-B Genius 8600 Silver