TenderFlame - TenderFlame Signal Hill Lykta 12 cm

-25%

Beställ TenderFlame - TenderFlame Signal Hill Lykta 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TenderFlame - TenderFlame Signal Hill Lykta 12 cm inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

TenderFlame Signal Hill är en mindre lykta från TenderFlame som skapar en varm och trivsam atmosfär. Tillverkad i stål, med en bas och ett nät som omfamnar den dansande lågan.

Lyktan går lika bra att använda inomhus som utomhus. TenderFlame Signal Hill går bara att använda ihop med det miljövänliga och ofarliga bränslet TenderFuel.

Se gärna också

Tenderflame - Vägghängd Öppenspis

TenderFlame har utvecklat en serie kaminer som enkelt monteras direkt på väggen. Den vägghängda eldstaden från TenderFlame avger en värme på cirka 1100 watt och ger en trivsam atmosfär med vackra dansande levande lågor.

Denna vägghängda eldstad ger dig en mysig atmosfär utan sot och doft av rök, i det rum som behagar. TenderFlame har gjort det möjligt att enkelt och säkert njuta av öppna lågor i alla rum. TenderFlame Vägghängd Eldstad har en dubbelvägg med ett luftgap och en vikt på 10,5 kg vilket gör att eldstaden enkelt kan monteras upp på alla typer av ytor.

TenderFlame Eldstad brinner endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Läs mer