Sidan innehåller annonslänkar

TenderFlame - TenderFlame Rosie Lykta 10,5 cm

-25%

Beställ TenderFlame - TenderFlame Rosie Lykta 10,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TenderFlame - TenderFlame Rosie Lykta 10,5 cm inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

TenderFlame Rosie Lykta 10,5 cm ger dig en säker och vackert dansande låga i timmar. Lyktan från TenderFlame serie Rosie går lika bra att placera ute på altanen som den gör på skänken inne i hallen.

Lyktan från TenderFlame Rosie har en keramisk bas som rymmer 0,2 l TenderFuel och ett rökigt glas som skyddar den vackert dansande lågan. Den populära lyktan från TenderFlame Rosie finns i flera storlekar.Likt andra produkter från Tenderflame används TenderFlame Rosie endast ihop med TenderFuel.

Ett revolutionerande bränslet som är miljövänligt och inte heller klassas som brandfarligt. TenderFuel framtaget för produkter från TenderFlame .

Se gärna också

Tenderflame - Carnation Bordsspis Mörkgrå

TenderFlame Carnation Bordsspis är en fristående eldstad som blir en värmande och iögonfallande fokuspunkt i ditt hem var du än väljer att placera den. TenderFlame Carnation Bordsspis ger dig levande lågor och går lika bra att placera på altanen som i vardagsrummet. TenderFlame Carnation Bordsspis avger en värme på ca 1100 watt och med en fyllning av det rent brinnande bränslet TenderFuel brinner TenderFlame Carnation Bordsspis säkert utan att ge ifrån sig några gifter, sot eller obehaglig rök i upp till cirka 5 timmar.

Likaväl som andra produkter från TenderFlame behöver TenderFlame Carnation det säkra och miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning.

En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Läs mer