TenderFlame - TenderFlame Amaryllis Lykta 33 cm Mörkgrå

-25%

Beställ TenderFlame - TenderFlame Amaryllis Lykta 33 cm Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TenderFlame - TenderFlame Amaryllis Lykta 33 cm Mörkgrå inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

TenderFlame Amaryllis Lykta – 33x25 cm är en större variant av den storsäljande TenderFlame Amaryllis - 14x16 cm. Bordslyktan från TenderFlame Amaryllis är designad med en glaskupol som låter lågan dansa fritt och med en bas i fiberbetong får TenderFlame Amaryllis ett elegant och tidlöst utseende och kan lätt placeras både utomhus och inomhus.

Användning kräver TenderFuel går att köpas separat. TenderFuel är ett revolutionerande miljövänligt bränsle.

TenderFuel brinner endast ihop med veken i din TenderFlame, vilket gör att bränslet inte klassas som brandfarligt. .

Se gärna också

Tenderflame - Tulip Lykta 18 cm Grön

TenderFlame Tulip skapar en stämningsfull atmosfär där du vill ha den. Lyktan kan placeras som bordslykta på skänken i hallen som den kan stå som ljuslykta utomhus i trappen på altanen. TenderFlame Tulip ger dig vackra säkra lågor i en klassisk design, med en bas tillverkad i porslin och ett cylinderformat glas som skyddar lågan blir TenderFlame Tulip en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den.

Likt andra produkter från TenderFlame kräver TenderFlame Tulip det miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning. TenderFlame Tulip rymmer 300 ml TenderFuel och brinner säkert utan att avge några giftiga partiklar, sot eller rök i cirka 4 timmar.

En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Läs mer