Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Svart

-25%

Beställ Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Svart inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

TenderFlame Lilly Lykta cm är en större lykta från den populära serien TenderFlame Lilly. Bordslyktan Lilly från TenderFlame har en klassisk design med ett glas som skyddar den dansande lågan från vind.Förhöj stämningen på ett säkert sätt med TenderFlame Lykta Lilly.

Lågan fattar endast eld när den får kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du kan fylla på med bränsle samtidigt som lågan dansar.Som resterande produkter från Tenderflame så kräver Lyktan från TenderFlame Lilly TenderFuel som bränsle vid använding.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Vägghängd Öppenspis

TenderFlame har utvecklat en serie kaminer som enkelt monteras direkt på väggen. Den vägghängda eldstaden från TenderFlame avger en värme på cirka 1100 watt och ger en trivsam atmosfär med vackra dansande levande lågor.

Denna vägghängda eldstad ger dig en mysig atmosfär utan sot och doft av rök, i det rum som behagar. TenderFlame har gjort det möjligt att enkelt och säkert njuta av öppna lågor i alla rum. TenderFlame Vägghängd Eldstad har en dubbelvägg med ett luftgap och en vikt på 10,5 kg vilket gör att eldstaden enkelt kan monteras upp på alla typer av ytor.

TenderFlame Eldstad brinner endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Läs mer