Strömshaga

Strömshaga - Lily Fotogenlampa Rund Ø 10 cm Grå

Kontrollera pris

Köp nu

Vacker fotogenlampa från Strömshaga som ingår i serien Lily är gjord helt i glas och med silverfärgade mässingsdetaljer. Foten är gjord av grått glas och i en förförisk rund form. Strömshagas fotogenlampor är ljuskällor framtagna i syfte att belysa platser där det inte finns elektricitet. Såsom på mindre båtar, i fritidshus och på balkonger/altaner. Fotogenlampor kan också komma till användning vid strömavbrott då de ger ett mycket bra ljus. OBS! Brännröret kan behöva justeras för att hamna rakt. När glaset är rakt används metallklämmorna på brännaren för att stabilisera. Fyll upp lampan med ca 2/3 lampolja och låt veken dra 20-30 minuter innan lampan tänds för att få en fin låga. Inklusive en veke. Lampolja till oljelampan säljs separat.


Jämför produkt Strömshaga - Lily Fotogenlampa Rund Ø 10 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strömshaga - Lily Fotogenlampa Rund Ø 10 cm Grå i kategorin Oljelampor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Oljelampor
Artikelnummer: 130986
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Övriga köksapparater

Övriga köksapparater från Hamilton beach

Se alla produkter
Ångstationer

Ångstationer från Xiaomi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Nova

En nova eller klassisk nova kallas en stjärna, vanligtvis en vit dvärg i nära kontakt med en röd jätte, som under en period ökar sin ljusstyrka kraftigt.Orsakerna till det dramatiska förloppet hos en nova varierar beroende på omständigheterna hos de två ingående stjärnorna. Alla observerade novor involverar en vit dvärg i en tät dubbelstjärna. De viktigaste underklasserna av novor är klassisk nova, rekurrent nova (RNe) och dvärgnova. De anses alla vara kataklysmiska variabla stjärnor. Novor förekommer oftast på himlen inom ramen för Vintergatan, särskilt nära det observerade galaktiska centrumet i stjärnbilden Skytten. De kan dock uppträda var som helst på himlen och förekommer mycket oftare än galaktiska supernovor eller i genomsnitt cirka tio per år. De flesta kräver teleskop för observation, kanske bara en till två varje år blir synliga för blotta ögat. Novor som når första eller andra magnituden uppträder endast några gånger per sekel. En sentida ljus nova var V1369 Centauri som nådde magnitud 3,3 den 14 december 2013.

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn