Strömshaga

Strömshaga - Haga Fotogenlampa 7 cm Klar/Nickel

379 kr 285 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Från Strömshagas serie Haga kommer nu dessa vackra fotogenlampor som kommer lysa upp tillvaron i ditt hem. Lampan är tillverkad i mässing och finns i två olika färger och brännröret är tillverkad i glas. Strömshagas fotogenlampor är ljuskällor framtagna i syfte att belysa platser där det inte finns elektricitet. Såsom på mindre båtar, i fritidshus och på balkonger/altaner. Fotogenlampor kan också komma till användning vid strömavbrott då de ger ett mycket bra ljus. OBS! Brännröret kan behöva justeras för att hamna rakt. När glaset är rakt används metallklämmorna på brännaren för att stabilisera. Fyll upp lampan med ca 2/3 lampolja och låt veken dra 20-30 minuter innan lampan tänds för att få en fin låga. Inklusive en veke. Lampolja till oljelampan säljs separat.


Jämför produkt Strömshaga - Haga Fotogenlampa 7 cm Klar/Nickel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strömshaga - Haga Fotogenlampa 7 cm Klar/Nickel i kategorin Oljelampor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Oljelampor
Artikelnummer: 130988
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Whirlpool

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Opinel

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bungalow

Bungalow är ett slags hus. Ordet härstammar från hindiordet baṅglā, som beskriver att huset är i bengalstil. Ordets betydelse varierar över världen, men vanligtvis avses ett fristående envåningshus, ofta med en veranda.Ordet användes på svenska på 1950- och 1960-talet ofta för att beteckna ett småhus i stadsmiljö.