Strömshaga

Strömshaga - Fotogenlampa med handtag Ø 14 cm Klar/Mässing

Kontrollera pris

Köp nu

Vacker och behändig fotogenlampa från Strömshaga med ett handtag så du enkelt kan byta plats på lampan medan den är igång. Lampan är tillverkad i glas med vackra mässingsdetaljer. Strömshagas fotogenlampor är ljuskällor framtagna i syfte att belysa platser där det inte finns elektricitet. Såsom på mindre båtar, i fritidshus och på balkonger/altaner. Fotogenlampor kan också komma till användning vid strömavbrott då de ger ett mycket bra ljus. OBS! Brännröret kan behöva justeras för att hamna rakt. När glaset är rakt används metallklämmorna på brännaren för att stabilisera. Fyll upp lampan med ca 2/3 lampolja och låt veken dra 20-30 minuter innan lampan tänds för att få en fin låga. Inklusive en veke. Lampolja säljs separat.


Jämför produkt Strömshaga - Fotogenlampa med handtag Ø 14 cm Klar/Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strömshaga - Fotogenlampa med handtag Ø 14 cm Klar/Mässing i kategorin Oljelampor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Oljelampor
Artikelnummer: 130985
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Apotek  intim

Apotek intim från Scholl

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Morphy richards

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Quicksilver

Quicksilver kan syfta på: Quicksilver (seriefigur) – en seriefigur vid namn Pietro Maximoff, se Quicksilver (bok) – en bok av Neal Stephenson Quicksilver (mjukvara) – ett allt-i-allo-program för Mac OS X Quiksilver – en tillverkare av sportutrustning Quicksilver (film) – en film av regissören Thomas Michael Donnelly med bland annat Kevin Bacon

Heat

Heat är en amerikansk actionkriminalfilm från 1995 i regi av Michael Mann. Huvudrollerna spelas av Robert De Niro, Al Pacino och Val Kilmer.