Thermacell - Halo Mini Refill 4-Pack

-3%

Beställ Thermacell - Halo Mini Refill 4-Pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermacell - Halo Mini Refill 4-Pack inom kategorin Oklassificerat matlagning.

Produktinformation

Myggskydd för hela sommaren! Refill till din Halo Mini eller någon av Thermacells andra myggskydd Thermacell Refill passar till alla modeller.Förpackningarna innehåller gasoltub och myggmattor med ett medel som håller myggor och knott på avstånd.

Apparaten värmer upp mattorna, och då skapas en 20m² skyddszon som stöter bort myggor och knott. Refill i 4-pack ger totalt 48 timmars effektivt skydd mot myggen och knotten. .

Se gärna också

Alessi - Dr Skud Flugsmällare Grå

Dr. Skud är en flugsmälla formgiven av Philippe Starck för det italienska varumärket Alessi. Flugsmällaren är helt och hållet tillverkad i termoplastiskt harts och kommer garanterat att dra blickarna till sig. Det är med ett lekfullt formspråk som Starck skapade Fly-Swatter, som vid rörelse avslöjar ett ansikte på själva smäll-ytan. Den simpla detaljen gör flygsmällaren till en nöjsam samt funktionell detalj.

Läs mer