Produkter från Nivea

1 Produkter
Här finns produkter i kategorin Nivea. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Nivea. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Nivea.
Sortera

Nivea

Hitta produkter inom kategorin Nivea till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Nivea.

Nivea är ett globalt hygien- och kroppsvårdsvarumärke som ägs av det tyska företaget Beiersdorf AG. År 1911 gjordes upptäckten av eucerit, den första vatten-i-olja-emulsionen avsedd att användas som hudkräm. Blandningen var den första stabila i sitt slag. Företagets ägare Oscar Troplowitz namngav det NIVEA, från det latinska ordet niveus/nivea/niveum ("snövit"). Under 1930-talet lanserades, för Nivea, nya produkter såsom solskyddsmedel, raklödder och schampo. Ägarna är familjen Herz, en av Tysklands rikaste familjer. Deras förmögenhet är 19,4 miljarder USD. Rätten till varumärket NIVEA fråntogs Beiersdorf i många länder under andra världskriget och Beiersdorf avslutade återköpet av rättigheterna till det konfiskerade varumärket först 1997.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Solkräm 200ml - 39% rabatt