Remington

Remington PG5000 E51 G5GraphiteSeries Pe

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

PG5000 E51 Graphite Series G5

Graphite G5 är en multitrimmer med helanio tillbehör. Trimmern har en imponerande användningstid på 90 minuter och är 100% vattentät. Det innebär att din trimmer lätt kan rengöras och att du kan hålla den i bästa skick mellan användningarna. De självslipande och grafitbelagda bladen ger dig maximal lenhet och gör alla former av rakning till en behaglig uppleve


Beställ Remington PG5000 E51 G5GraphiteSeries Pe på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Remington PG5000 E51 G5GraphiteSeries Pe inom kategorin Multitrimmers.

Kategori: Multitrimmers
Artikelnummer: 115530

Från kunskapsbanken

Burpee

Burpee är en styrketräningsövning för hela kroppen där man tränar både styrka och kondition. Övningen finns i flera olika varianter. En burpee utförs vanligtvis så här: Från stående huka dig ned och sätt händerna på marken. Hoppa bak med fötterna samtidigt som du böjer på armarna. Sträck på armarna och hoppa tillbaka till huksittande. Avsluta med att hoppa upp med armarna sträckta ovanför huvudet.