Remington

Remington PG4000 E51 G4GraphiteSeries Pe

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

PG4000 E51 G4 Graphite Series

Med Graphite G4 är ett komplett groomingverktyg och allt-i-ett lösning. Välja mellan sju olika tillbehör för att trimma kroppshår, skapa väldefinierade och skulpterade skägglinjer, eller den perfekta frisyren. 
Grafitbladen ger dig en len känsla samtidigt som den gör din rakning skonsam och behaglig mot huden. Graphite G4 kan användas både med och utan s


Beställ Remington PG4000 E51 G4GraphiteSeries Pe på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Remington PG4000 E51 G4GraphiteSeries Pe inom kategorin Multitrimmers.

Kategori: Multitrimmers
Artikelnummer: 115529

Från kunskapsbanken

Burpee

Burpee är en styrketräningsövning för hela kroppen där man tränar både styrka och kondition. Övningen finns i flera olika varianter. En burpee utförs vanligtvis så här: Från stående huka dig ned och sätt händerna på marken. Hoppa bak med fötterna samtidigt som du böjer på armarna. Sträck på armarna och hoppa tillbaka till huksittande. Avsluta med att hoppa upp med armarna sträckta ovanför huvudet.