Sidan innehåller annonslänkar
Arabia

Sunnuntai Mugg 35 cl Gul

Kontrollera pris

Köp nu

Mugg med öra för kaffe eller te. Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder "sunnuntai" söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också.


Beställ Sunnuntai Mugg 35 cl Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sunnuntai Mugg 35 cl Gul inom kategorin Muggar.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 112392
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från WMF

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Rosendahl

Rosendahl är ett svenskt efternamn, som också kan skrivas på något olika sätt. Den 31 december 2013 var följande antal personer bosatta i Sverige med namnvarianterna Rosendahl 1 370 Rosendal 464 Roosendahl 1Tillsammans blir detta 1 835 personer.

Tell

Tell (arabiska: tall, hög, [ruin]kulle) är det inom arkeologin använda ordet för en jordtäckt ruinhög eller bosättningskulle. Detta motsvarar en förhöjning i det omgivande landskapet som uppstår genom upprepad bosättning, som Megiddo i norra Israel eller Erbil i Irakiska Kurdistan. Tell förekommer ofta som led i geografiska namn, som Tel Aviv och Tell el-Amarna. Fenomenet är globalt men är särskilt vanligt i Mellanöstern; det benämns magoula på grekiska, hüyük på turkiska och tepe på farsi.

Gourmet

Gourmet eller gourmé (franska: gourmet) är en person som lägger stor vikt vid god mat och dess kvalitet, till skillnad från en gourmand, för vilken mängden mat oftast är det centrala.

More

More kan syfta på More (musikalbum av Tamia) More (film) – en film av Barbet Schroeder Music from the Film More – ett musikalbum av Pink Floyd More (efternamn) – ett engelskt efternamn och personer med namnet More, Shropshire – ort i England