Sidan innehåller annonslänkar
Rörstrand

Sundborn Mugg 30 cl

Kontrollera pris

Köp nu

En av Rörstrands mest älskade serviser. Eller som någon sa; svensk nationalromantik i form av porslin. Namngiven efter orten där konstnären Carl Larssons gård är belägen, formgiven av Pia Rönndahl. I dekoren har hon lyckats fånga värmen, harmonin och blommorna som också har blivit något av hennes kännetecken.


Jämför produkt Sundborn Mugg 30 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sundborn Mugg 30 cl i kategorin Muggar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 54771
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Løbehjul  Segboards

Løbehjul Segboards från Denver

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Nordica

För den finska isbrytaren med samma namn, se Nordica (finsk isbrytare) För tillverkaren av skidutrustning, se Nordica (skidutrustning).Nordica är ett svenskt fartyg som ägs av Sjöfartsverket och som används för farledsarbete, till exempel utprickning. Nordica används även som isbrytare när det behövs.

Cederroth

Cederroth International AB, grundat 1895, är ett svenskt företag som tillverkar och marknadsför hygien-, hälso- och första hjälpen-produkter. Kända produkter och varumärken som kommit från Cederroth är Stomatol, Samarin, Svinto, Grumme, Pharbio, Allévo, HTH och Salvequick. Cederroths huvudkontor ligger sedan 1973 i Upplands Väsby strax norr om Stockholm.