Sidan innehåller annonslänkar
Ferm Living

Still Mugg 34 cl 2-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Njut din varma dryck i denna stilrena mugg från Ferm Livings serie Still. Muggen är tillverkad i munblåst glas och glashandtaget är rejält tilltaget och i en kontrasterande färg. Matcha gärna med den charmiga tekannan i samma serie.


Beställ Still Mugg 34 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Still Mugg 34 cl 2-pack inom kategorin Muggar.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 121235
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Barnbestick

Barnbestick från Done By Deer

Se alla produkter
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från The Just Slate Company

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Just

"Just" är en låt av det brittiska bandet Radiohead, utgiven på albumet The Bends 1995. Den släpptes som singel den 7 augusti 1995.

Slate

Slate är en amerikansk webbtidning grundad 1996 och sedan 2008 ägd av The Slate Group inom Graham Holdings. Tidningen drevs från starten av Microsoft inom Microsoft Network, men den såldes 2004 till det dåvarande ägarbolaget bakom The Washington Post som 2013 ombildats till Graham Holdings efter att man sålt av Washington Post till ett bolag kontrollerat av Amazon-ägaren Jeff Bezos). Slate har sitt huvudkontor i New York, med sidokontor i Washington, D.C..