Sidan innehåller annonslänkar
Stig Lindberg

Stig Lindberg - Mugg 32 cl Grön/Vit

199 kr 150 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Vacker mugg som rymmer 32 cl, perfekt till frukosten eller fikat, snygg att se på och skön och stabil att hålla i med sitt rejäla handtag.

Mönstret är den klassiska "Fruktlåda", designad av den berömda svenska designern Stig Lindberg. Lindberg skapade mönstret i samarbete med NK Textilkammare i Stockholm, och det visades för första gången på specialutställningen NK Bo 1947. Ett härligt och lekfullt mönster på vit bottenmönstret som har kommit att bli ett av Stig Lindbergs mest populära mönster.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie. En fin present till dig själv eller någon du håller kär..


Jämför produkt Stig Lindberg - Mugg 32 cl Grön/Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stig Lindberg - Mugg 32 cl Grön/Vit i kategorin Muggar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 106636
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Majamoo

Se alla produkter
UgnarRökar Tillbehör

UgnarRökar Tillbehör från Sage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows