Sthål

Sthål - Arabesque Mugg med Öra 25 cl Seaweed

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Sthål - Arabesque Mugg med Öra 25 cl Seaweed på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sthål - Arabesque Mugg med Öra 25 cl Seaweed inom kategorin Muggar.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 136414
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Fiskars

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Chef

En chef är en person som leder en grupp eller en verksamhet. Chefskapet kan innefatta beslutsfattande, förmedling och inhämtning av information, styrning, uppföljning, lönesättning och budgetarbete. Chefen företräder arbetsgivaren i det dagliga arbetet och gentemot arbetstagarna. Men chefen är själv arbetstagare gentemot sin högre chef. Chefen ska se till att det löpande arbetet sköts. I detta ligger även arbetsmiljöarbetet och det är arbetsgivaren som har ansvar för arbetsmiljön. Chefens viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet så att medarbetarna kan utföra de uppgifter som krävs för att verksamheten ska kunna nå sina mål. Chef och arbetsgivare behöver kunskap för att kunna genomföra sitt uppdrag, bland annat om ansvar i arbetsmiljöarbetet och samverkan i arbetsmiljöfrågor.