Funktion - Muffinsform för 12 muffins 36x23 cm Grå

Beställ Funktion - Muffinsform för 12 muffins 36x23 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion - Muffinsform för 12 muffins 36x23 cm Grå inom kategorin Muffinsformar.

Produktinformation

Baka läckra muffins med denna form i silikon från varumärket Funktion. Muffinsformen är mycket tålig och klarar temperaturer från 220 grader och ned till -20 grader.

Lämplig till ugn, frys och maskindisk. 12 stycken muffins får plats och formen har räfflat mönster på sidorna, för ett bättre grepp. .

Se gärna också

MasterClass - Muffinsform för 12 små muffins -25%

Muffinsform från MasterClass, Denna form med plats för 12 bakverk är idealisk för minimuffins, bullar och minipajer. Formen har en dubbel non-stick-beläggning som gör att kakorna lossnar lätt från formen. Minibakformen är också bra för att göra små chokladkakor till barns födelsedagskalas.
- Tål diskmaskin, ugn, kyl och frys
- Non-stick beläggning
- 20 års garanti
- 5 års non-stick garanti

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Cylinda

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Peugeot

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Riedel

Se alla produkter