Sidan innehåller annonslänkar

Zassenhaus - Mortel Gjutjärn XL 15,5 cm

-26%

Beställ Zassenhaus - Mortel Gjutjärn XL 15,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zassenhaus - Mortel Gjutjärn XL 15,5 cm inom kategorin Mortlar.

Produktinformation

En stor mortel i matt gjutjärn från Zassenhaus. Det finns inte mycket som kan ersätta en mortel i hög kvalité då den kan användas till så mycket och denna modell är perfekt för färska kryddor, örter och röror som guacamole.

Se gärna också

Green Tools Kryddkross

Mal eller krossa kryddorna genom att vrida krossen fram och tillbaka. De utvalda smakgivarna samlas i skålen under och kan användas direkt i maten. Den organiska formen ger kryddkvarnen ett bra och behagligt grepp. Tål diskmaskin. Serien Green Tools från Eva Solo en kollektion som består av flera köksredskap tillverkade i hållbarhetens namn. Grepp och skaft är tillverkade i komposit, vilket är ett hållbart material, där 50% av det konstgjorda materialet är ersatt av vetefiber. Kollektionen är utformad för att göra det enklare att smaksätta det gröna, och för att få in lite extra natur i köket.

Läs mer