Sidan innehåller annonslänkar

Zassenhaus - Mortel Gjutjärn 3 delar


Beställ Zassenhaus - Mortel Gjutjärn 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zassenhaus - Mortel Gjutjärn 3 delar inom kategorin Mortlar.

Produktinformation

Detta set från Zassenhaus består av en mortelstöt och två skålar, samtliga tillverkade i högkvalitativt gjutjärn. Den ena skålen är försedd med hällpip för att underlätta vid upphällning.

Diska delarna för hand med lite diskmedel och vatten. En perfekt gåva till dig själv eller till den matintresserade. .

Se gärna också

Eva Solo - Eva Solo Green Tools Kryddkross Grön

Mal eller krossa kryddorna genom att vrida krossen fram och tillbaka. De utvalda smakgivarna samlas i skålen under och kan användas direkt i maten. Den organiska formen ger kryddkvarnen ett bra och behagligt grepp. Tål diskmaskin.

Serien Green Tools från Eva Solo en kollektion som består av flera köksredskap tillverkade i hållbarhetens namn. Grepp och skaft är tillverkade i komposit, vilket är ett hållbart material, där 50% av det konstgjorda materialet är ersatt av vetefiber. Kollektionen är utformad för att göra det enklare att smaksätta det gröna, och för att få in lite extra natur i köket.

Läs mer

Från kunskapsbanken

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn