Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mortel Grino 13,5 cm Svart

Beställ Gefu - Mortel Grino 13,5 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Mortel Grino 13,5 cm Svart inom kategorin Mortlar.

Produktinformation

Mortel Grino 13,5 cm är perfekt när man ska krossa kryddor till att ha i exempelvis en dressing eller till matlagningen.Den härdade insidan på denna snygga, handgjorda mortel, bidrar till ett perfekt resultat vid malning, med hjälp av pipen är det sen lätt att hälla över sina malda kryddor ner i kastrullen. Kolven är ergonomiskt utformad och krossar enkelt hårda korn av peppar och andra kryddor.Morteln Grino finns i fler storlekar och tål maskindisk. .

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Mortel 9,5 cm Granit -25%

En klassisk mortel fulländar vilket kök som helst. Använd till kryddor, nötter eller liknande. Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest. Morteln finns i flera härliga färger att välja mellan

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servetter

Servetter från Chamois

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Global

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Le Creuset

Se alla produkter