Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mortel Grino 10,2 cm

Beställ Gefu - Mortel Grino 10,2 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Mortel Grino 10,2 cm inom kategorin Mortlar.

Produktinformation

En mortel som är perfekt när man ska krossa lite kryddor till att ha i exempelvis en dressing eller till matlagningen. Den härdade insidan på denna snygga, handgjorda mortel, bidrar till ett perfekt resultat vid malning, med hjälp av pipen är det sen lätt att hälla över sina malda kryddor ner i kastrullen.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Mortel 9,5 cm Marmor Choklad

En klassisk mortel fulländar vilket kök som helst. Använd till kryddor, nötter eller liknande. Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest. Morteln finns i flera härliga färger att välja mellan

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Samsung

Se alla produkter
Krokar och förvaring

Krokar och förvaring från Gejst

Se alla produkter
Bakmattor

Bakmattor från de Buyer

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter