Sidan innehåller annonslänkar

FOXRUN - Mortel Molcajete 20 cm Granit

Jämför produkt FOXRUN - Mortel Molcajete 20 cm Granit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten FOXRUN - Mortel Molcajete 20 cm Granit i kategorin Mortlar här hos oss.

Produktinformation

Molcajete från Fox Run är en stor och rejäl mortel i Mexikansk stil. Tillverkad i granit står den stadigt på 3 ben och har en härligt rustik känsla.

Se gärna också

Gefu - Mortel Grino 13,5 cm Svart -25%

Mortel Grino 13,5 cm är perfekt när man ska krossa kryddor till att ha i exempelvis en dressing eller till matlagningen.

Den härdade insidan på denna snygga, handgjorda mortel, bidrar till ett perfekt resultat vid malning, med hjälp av pipen är det sen lätt att hälla över sina malda kryddor ner i kastrullen. Kolven är ergonomiskt utformad och krossar enkelt hårda korn av peppar och andra kryddor.

Morteln Grino finns i fler storlekar och tål maskindisk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Köksassistenter

Köksassistenter från Kenwood

Se alla produkter
Strykjärn

Strykjärn från Tefal

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Riedel

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Samsung

Se alla produkter