Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Gastromax Måttkanna 1 L

Jämför produkt GastroMax - Gastromax Måttkanna 1 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Gastromax Måttkanna 1 L i kategorin Måttsatser här hos oss.

Produktinformation

Gastromax Måttkanna 1 l är en modern måttkanna med tydliga markeringar och transparens som underlättar uppmätning av matvaror och vätskor. Stapelbar med hällvänlig, droppfri pip.

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Gul -25%

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Rory Dobner

Se alla produkter
Kastruller  grytor

Kastruller grytor från WMF

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Vintage

Se alla produkter
Tårt- och kakfat

Tårt- och kakfat från Vintage

Se alla produkter