GastroMax - Gastromax Klassisk Måttsats 4 delar Rostfri

Beställ GastroMax - Gastromax Klassisk Måttsats 4 delar Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Gastromax Klassisk Måttsats 4 delar Rostfri inom kategorin Måttsatser.

Produktinformation

Klassisk måttsats från Gastromax i rostfritt stål. 4 delar; tsk (5 ml), msk (15 ml), 0,5 dl, 1 dl.

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Kräm -25%

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Tofflor  inneskor

Tofflor inneskor från ULLE

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Elvita

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Bora

Se alla produkter