Sidan innehåller annonslänkar
Denby

Studio Tallrik 21 cm 4-pack Grå-Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Duka vackert med handgjorda tallrikar från Denby. Tallrikarna kommer i 4-pack, finns i flera olika storlekar och i tre olika färgteman, Blå i flera härliga nyanser, Grå i flera eleganta varianter och Craft i en mustigt brun. Mixa och matcha som det passar dig för att enkelt skapa en stämningsfull dukning.


Jämför produkt Studio Tallrik 21 cm 4-pack Grå-Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Studio Tallrik 21 cm 4-pack Grå-Vit i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 120712
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termosar

Termosar från Klean Kanteen

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Rörstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".

You

You kan syfta på: You (låt av Robin Stjernberg) – en låt av Robin Stjernberg You (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2018

Hackman

Hackman är ett ursprungligen tyskt efternamn, som finns i flera länder, i Norden främst i Finland. Det har också givit namn till ett finländskt företag och varumärke för husgeråd. I maj 2016 var 125 personer bosatta i Finland och 39 i Sverige med efternamnet Hackman.