Sidan innehåller annonslänkar
Villeroy & Boch

French Garden Tallrik Orange flat 26 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

French Garden Orange från Villeroy & Boch skapar en magnifik fruktträdgård på bordet med en traditionell stil och varma färger. Orange finns i flera olika modeller och storlekar och kan med fördel matchas med andra produkter från French Garden för att skapa en effektfull dukning.


Jämför produkt French Garden Tallrik Orange flat 26 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten French Garden Tallrik Orange flat 26 cm i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 17337
Visa fler

Från kunskapsbanken

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).