Sidan innehåller annonslänkar

Gazless

Beställ Gazless på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gazless inom kategorin Matsmältningenzymer.

Produktinformation

Gazless är en enzymprodukt som intas vid måltider för att undvika uppblåst och gasig mage. Enzymet alfa galaktosidas motverkar jäsning och gasbildning i tarmen, genom att spjälka mat som inte brutits ned i tunntarmen.

Det hjälper främst till att bryta ner och underlätta upptaget av de kolhydrater som finns i livsmedel som är mer svårsmälta så som grönsaker, frukt, spannmål och baljväxter.När maten spjälkas så att upptaget sker redan i tunntarmen så slipper man bakteriejäsning i tjocktarmen och den uppblåsthet och gasbildning det annars kan leda till. Användning Rekommenderat intag 1 tablett tuggas eller sväljes före måltid.

Max 6 tabletter per dag. Ingredienser Sötningsmedel (xylitol), alfagalaktosidasenzym, fyllnadsmedel (hydroxipropylcellulosa, maltodextrin, veg.

magnesiumsalt av fettsyror), apelsinarom. Näringsinnehåll Innehåll per dagsdos 1 tabl 600 GaIU 6 tabl 3600 GaIU Alfa galaktosidas .

Se även andra produkter från Matsmältningenzymer

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Mobiltelefoner

Mobiltelefoner från Doro

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från WELEDA

Se alla produkter
Radio

Radio från Tivoli Audio

Se alla produkter