Sidan innehåller annonslänkar
Anders Petter

Stenfors Matpincett Acacia

Kontrollera pris

Köp nu

Stenfors matpincett från Anders Petter, tillverkad av acaciaträ. Ett redskap med flera användningsområden. Plocka ur soltorkade tomater ur burken, vänd köttet i stekpannan eller använd till att servera de ugnsrostade grönsakerna. När den inte används förvarar du den upphängd på kroken vid spisen med hjälp av den lilla öglan.


Jämför produkt Stenfors Matpincett Acacia online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stenfors Matpincett Acacia i kategorin Matpincetter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Matpincetter
Artikelnummer: 103329
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Figuriner

Figuriner från Hoptimist

Se alla produkter
Kök  Hem

Kök Hem från Severin

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skin

Skin kan avse: Skin (sångare) – brittisk sångerska och låtskrivare (Deborah Dyer) Skin (tecknad serie) – Skin (film) – brittisk-sydafrikansk film från 2008 Skin (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2003

Hemslöjd

Hemslöjd är en hantverksmässig tillverkning av bruks- eller prydnadsföremål för eget behov eller till försäljning. Ordet är känt i svenska språket sedan 1807. Ursprungligen var det ett samlingsnamn för tillverkning av bruksvaror som kläder, hemtextilier, husgeråd, möbler, arbets- och transportredskap, på landsbygden utförd i hemmet för eget behov, till skillnad från avsaluslöjd. Avsaluslöjd var fram till industrialismens genombrott viktigt i många trakter, och redan under medeltiden förekom en omfattande försäljning av slöjdvaror.