Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl

Beställ GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

GastroMax Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl. Set med 4 stycken små behållare.

Perfekt för mindre portioner sylt, dressing, kryddor eller tillbehör. Behållaren är lufttät vilket säkerställer att innehållet hålls fräscht under lång tid.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av sockerrör.

Denna typ av plast ger över 80% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Behållaren tål att frysas och diskas i maskin. Den är även kompatibel med mikrovågsugn, glöm dock inte att först ta bort locket. .

Se gärna också

Martinex - ABC Kaffeburk 15x20x8 cm -25%

Kaffeburk i plåt som mäter 15x20x8 cm med lock samt ett alfabetsinspirerat Muminmotiv från Martinex.

Förvara ditt kaffepulver eller dina kaffebönor på ett riktigt finurligt sätt med denna smarta kaffeburk i plåt från det finska hemföretaget Martinex. Plåtburken har ett tätslutande lock med spännlås för hållbar förvaring av ditt favoritkaffe, så att det hålls fräscht under en längre tid för perfekt avnjutning av en riktigt bra kopp när du än vill. Plåtburkens yttersidor pryds av en vacker design föreställandes bokstäverna i alfabetet samt karaktärer från Mumindalen. Vem av karaktärerna har samma favoritbokstav som dig? Kaffeburken mäter 15x20x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk samt noggrann torkning därefter för optimalt resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Nespresso

Se alla produkter
Kylväskor

Kylväskor från Sagaform

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Gerbera

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rörstrand

Se alla produkter