Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Matförvaring BIO 1 L

Beställ GastroMax - Matförvaring BIO 1 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Matförvaring BIO 1 L inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

GastroMax Matförvaring BIO 1 liter. Njut av den goda middagen även dagen efter.

Denna lufttäta matlåda håller maten fräsch under lång tid. Storleken gör den perfekt att användas som lunchlåda.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av sockerrör.

Denna typ av plast ger över 80% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Behållaren tål att frysas och diskas i maskin. Den är även kompatibel med mikrovågsugn, glöm dock inte att först ta bort locket. .

Se gärna också

Zwilling - Vakuumform Borosilikatglas Rektangulär 2 l -25%

Denna vakuumform i borosilikatglas från Zwilling klarar allt. Tillaga maten i ugnen, ställ fram den fina glasformen på bordet för servering och om rester blir över kan du enkelt använda det medföljande locket och vakuumförpacka maten. Vakuumfunktionen ser till att din mat bibehåller både smak och näringsämnen upp till 5 gånger längre än mat som förvaras utan vakuum. Den här vakuumformen går utmärkt att använda för förvaring av pålägg och ost då vakuumet håller varorna färska och smakrika. Eller varför inte baka en läcker paj till efterrätt? Det är bara att fylla formen med innehåll, stoppa in den i ugnen och servera!

Vakuumförpacka matresterna, påläggen eller pajen genom att stänga locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och trycka på munstyckets knapp för att luften ska sugas ut. På några få sekunder har du vakuum förvarat innehållet och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Denna vakuumbox i glas tål både frys och kyl samt diskmaskin. Den går även utmärkt att värma i mikrovågsugn och ugn då den är värmetålig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser även till att din mat inte påverkas av frysskador. Med den här i ditt hem har du alltid färsk och välsmakande mat tillgänglig i både kyl och frys! Vakuumpumpen säljes separat.

Men det tar inte slut där, underlätta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden på behållarens lock och därmed spåra vad du har hemma samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Serax

Se alla produkter
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Afroart

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Ankarsrum

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Smeg

Se alla produkter