Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Matförvaring BIO 0,6 L

Jämför produkt GastroMax - Matförvaring BIO 0,6 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Matförvaring BIO 0,6 L i kategorin Matlådor här hos oss.

Produktinformation

GastroMax Matförvaring BIO 0,6 liter. Medelstor matlåda med en höjd på 8,5cm.

Den runda behållaren är lufttät vilket säkerställer att maten håller sig fräsch under lång tid.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av sockerrör. Denna typ av plast ger över 80% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Behållaren tål att frysas och diskas i maskin.

Se gärna också

Martinex - ABC Bricka 30x1,5x21,5 cm -25%

Rektangulär bricka i plåt med ett alfabetsinspirerat Muminmotiv som mäter 30x1,5x21,5 cm från finska Martinex.

Servera din bättre hälft frukost på sängen eller överraska dina barn med uppfriskande hallonsaft på altanen efter en intensiv lekstund med denna praktiska bricka i plåt från Martinex. Brickan kan förutom servering användas för organisering i till exempel kök eller lekrum, och gör sig även utomordentligt vid sidan av vasken i köket för torkning av nydiskade bestick och glas. Den rektangulära brickan har besmyckats med stilistiskt rundade kanter och ett stiligt Muminmotiv från Martinex Mumin ABC-kollektion, föreställandes karaktärer från Mumindalen som omfamnar sina favoritbokstäver – perfekt för när dina barn vill lära sig alfabetet på ett pedagogiskt sätt eller när du bara vill ha ett modernt komplement till din inredning. Brickan mäter 30x1,5x21,5 cm och för rengöring rekommenderas handdisk med noggrann torkning för optimalt resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från ECOTOOLS

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Muurla

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Ariete

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Magnor

Se alla produkter