Sidan innehåller annonslänkar
Gense

Focus Steel Skaldjursgaffel 4-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skaldjursgaffel med en modern design, formgiven av Pierre Forssell för Gense. Kommer i fin presentförpackning i set om fyra gafflar.


Jämför produkt Focus Steel Skaldjursgaffel 4-pack online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Focus Steel Skaldjursgaffel 4-pack i kategorin Matbestick här hos oss.

Kategori: Matbestick
Artikelnummer: 35358
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hardanger

Hardanger är landskapet längs och omkring Hardangerfjorden i Hordaland fylke i Norge. Området börjar i Kvinnherad i väst och följer fjorden in till tätorten Eidfjord i öst och söderut längs Sørfjorden. Hardanger omfattar kommunerna Kvam, Jondal, Granvin, Ulvik, Eidfjord, Ullensvang och Odda. Hardanger är känt för sin dramatiska natur med fjäll, glaciärer, forsar och fjordar. Detta har under alla år lockat såväl turister som konstnärer till området. Hardanger är också känt för sina fruktodlingar. Man tror att det var brittiska munkar som påbörjade fruktodlingen här redan på 1300-talet. I Hardanger odlas äpplen, päron, plommon och körsbär. Totalt ca 40 % av all norskodlad frukt kommer från Hardanger.