Sidan innehåller annonslänkar

The Kitchen Wizz Pro Matberedare


Jämför produkt The Kitchen Wizz Pro Matberedare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Kitchen Wizz Pro Matberedare i kategorin Matberedare här hos oss.

Produktinformation

En riktig hjälpreda i köket. Stabil och säker med möjlighet till 24 olika tjocklekar.

Extra stort inmatningsrör för att slippa skära ingredienserna i små bitar. Maskinen har 4 knivblad istället för 2 som är det vanligaste.

Detta resulterar i en mer effektiv tillagning. Välj storlek på skivorna från 0,5 mm till 8 mm.

Se gärna också

BRAUN - Braun PurEase Matberedare FP3131WH

Kraftfull och lättanvänd PurEase matberedare från Braun.

En riktig mångsysslare till köksapparat du kan använda hela veckan.

Den huvudsakliga uppgiften för en matberedare är att underlätta köksarbetet – Och denna Braun PurEase Matberedare kan hacka, skiva, riva och en hel del annat tidskrävande jobb. En oumbärlig köksassistent helt enkelt!

Riv osten och hacka lök till fredagstacosen, gör härliga smoothies som mellanmål i veckorna eller varför inte göra en egen perfekt majonnäs till söndagsmiddagen. Lägg till att du med denna matberedare från Braun kan få hjälp med att baka bröd med degknådning eller göra såser och puréer till veckans alla måltider och du har en komplett köksapparat.Egenskaper och tillbehör

- Braun PurEase Matberedare FP3131WH har en smidig designen som innebär att den här maskinen lätt får plats på köksbänkar och är lätt att förvara när den används.
- Kraftig motor på 800 watt.
- Stor kanna som rymmer 2,1 liter för att kunna hacka, skiva, riva, vispa, göra puré och knåda med.
- Avtagbara knivblad av rostfritt stål för att enklare kunna rengöra, både för hand och i diskmaskin.
- 2 olika hastigheter + pulshastighet. Hastigheterna snabb, långsam och puls gör det enkelt att tillreda olika sorters råvaror.
- Pulseringen gör att det kommer in mer luft i det som tillreds, vilket ger mixningen mer kraft.
- 1,2 liter mixerkanna. Gör din egen smoothie eller annan favoritdryck i den medföljande blenderkannan.
- Med en Braun PurEase matberedare i din ägo kan kan du i framtiden lätt köpa till tillbehör i form av köksmaskinstillbehör/knivar och reservdelar till matberedaren.
- EasyClick System som gör det enkelt att snabbt byta ut och mellan de olika delarna.

- Tre olika redskap ingår som ger en mängd olika möjligheter för köksapparaten

- Degverktyg
- Emulgeringsverktyg för att vispa ägg och grädde för till exempel majonnäs.
- Vändbar 4 mm tjock tillredningsskiva med ett flertal mönster på för olika sorters beredning av livsmedel.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix