Sidan innehåller annonslänkar
Agu

Agu Cockee Matberedare - Vit

1114 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Matberedare 3I1 Mini Cookee Snabb tillagningsprocess Kompakt storlek 600 ml skål Skål och blad är diskmaskinssäkra Fri från BPA Den kompakta och mångsidiga 3-i-1 matberedaren för matlagning av barnrätter passar i alla kök och tar på sig alla nyckeluppgifter för att laga hälsosam och god mat för de små, plus ännu mer! Funktionen av en ångkokare och en mixer kombineras med möjligheten att sterilisera flaskor och tillbehör. Apparaten styrs med bara en knapp vilket gör den praktisk och lättanvänd. Automatisk avstängning tillhandahålls när det rinner ut vatten i tanken. Förbättrad säkerhet tillhandahålls genom en nödvändig dubbelbrytar-aktivering - en på höljet, en på tanken.


Jämför produkt Agu Cockee Matberedare - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Agu Cockee Matberedare - Vit i kategorin Matberedare här hos oss.

Kategori: Matberedare
Artikelnummer: MFP6
Visa fler

Från kunskapsbanken

Laguiole

Laguiole är en kommun i departementet Aveyron i regionen Occitanien i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Laguiole som ligger i arrondissementet Rodez. År 2018 hade Laguiole 1 238 invånare.