Rimmel

2 in 1 eyeliner- och ögonskuggspaket för den färgstarka - 75% rabatt

69 kr
Kontrollera pris

Köp nu

2 in 1 eyeliner- och ögonskuggspaket för den färgstarka. Innehåller x1 Eyeliner/Ögonskugga 2-in-1 Kha-Ching 1,7ml, x1 Eyeliner/Ögonskugga 2-in-1 Mega Hottie 1,7ml & x1 Eyeliner/Ögonskugga 2-in-1 Cool AF 1,7ml.


Jämför produkt 2 in 1 eyeliner- och ögonskuggspaket för den färgstarka - 75% rabatt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2 in 1 eyeliner- och ögonskuggspaket för den färgstarka - 75% rabatt i kategorin Makeup här hos oss.

Kategori: Makeup
Artikelnummer: SA111004
Visa fler

Från kunskapsbanken

Andning

Andning är den process där vissa organismer inhämtar syrgas (O2) och avger koldioxid (CO2) till omvärldens luft eller vatten. Andningen sker med hjälp av ett speciellt andningsorgan (lungorna). Utan lungor skulle endast kroppens allra mest ytliga celler kunna försörjas med syrgas och avge koldioxid. För att uppnå detta genomgår andningen följande fyra faser: Ventilation (in och utflöde av luft), gasutbyte (diffusion av syrgas och koldioxid mellan blod och alveoler) även kallad extern respiration, transport av syrgas och koldioxid till och från cellerna även kallad intern respiration samt reglering av ventilationen. Lungans maximala yta motsvarar ungefär 100 m².[källa behövs]

Bradford

Bradford är en stad i West Yorkshire i England i Storbritannien, med drygt 470 000 invånare. Staden är mer eller mindre en tvillingstad till Leeds då de vuxit samman. Staden fick stadsrättigheter 1897. Staden är känd för sin etniska mångfald, tjugotvå procent av befolkningen har icke-brittiskt ursprung. Sedan 1300-talet har staden haft ett vildsvin som symbol. Stadens namn kommer från broad ford, som på svenska blir "breda vadstället". Vattendraget som det vadas över är en bäck som numera kallas Bradford Beck och är ett biflöde till floden Aire.

Denby

Denby är en civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 190 km nordväst om huvudstaden London. Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 9 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 18 °C, och den kallaste är januari, med 0 °C.