Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi Smartmi Air Purifier Luftrenare - Vit


Beställ Xiaomi Smartmi Air Purifier Luftrenare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xiaomi Smartmi Air Purifier Luftrenare - Vit inom kategorin Luftrenare.

Produktinformation

Smartmi Air Purifier är en luftrenare med en kraftfull reningsfunktion som filtrerar bort majoriteten av de partiklar man inte vill ha i sin omgivning. Den besitter gestigenkänning för styrning utan beröring och är även kompatibel med röstassistenter.

Viktiga specifikationer HEPA filter för högeffektiv reningsprocess OLED-skärm och smart app-styrning Tystlåten Intelligent hastighetsoptimering Filtrering Air Purifier har ett stabilt utflöde och dess högeffektiva reningsprocess skapas med hjälp av ett HEPA filter, som är ett luftfilter som renar luften från oönskade partiklar. Filtreringskapaciteten är 99,97%, vilket innebär att den filtrerar bort nanometer små partiklar i luften som man inte vill ha i sin omgivning.

Vidare skapar den ett renare inomhusklimat som tar bort bakterier, virus och mögel ifrån luften - allt för att säkerhetsställa en hälsosam andning. OLED-skärm Air Purifier är utrustad med en OLED-skärm här kan du med hjälp av touchknappar styra luftrenarens alla inställningar men även se realstatus på luftens kvalité.

Luftrenaren besitter även en geststyrning som möjliggör att luftrenaren kan styras genom olika handgester. Vidare har den även Wi-Fi som möjliggör att du kan kontrollera och få notifikationer på luftens kvalité vart du än är från ”Mi Home” appen.

Luftrenare som rengör i tysthet Luftrenaren arbetar i tystnad, med 30dB som minsta ljudkapacitet möjliggör Air Purifier att du kan bli försedd med frisk och ren luft under nattetid. Intelligent hastighetsoptimering Luftrenaren besitter en AUTO mode inställning, vilket innebär att när den är igång bevakar luftrenarens sensorer luftens tillstånd.

TVOC sensorn övervakar totalmängden flyktiga organiska ämnen såväl som skadliga substanser inomhus, detta kan vara väggfärg, tobakslukt och andra odörer. Den andra sensorn, fokuserar mer på att identifiera nanometer små partiklar, laserpartikelsensorn reagerar direkt på små föroreningar och justerar på egen hand sin reningsprocess för att uppnå hälsosam andning inomhus. .

Från kunskapsbanken

Voltaire

För musikern, se Voltaire (musiker).François-Marie Arouet (franska: [fʁɑ̃swa maʁi aʁwɛ], mer känd under författarnamnet Voltaire), född 21 november 1694 i Paris, död 30 maj 1778 i Paris, var en fransk författare, deist och upplysningsfilosof. Han skrev skådespel och dikter i enlighet med samtidens preferenser samtidigt som han sågs som en av världslitteraturens skickligaste polemiker. Voltaire anslöt sig till kampen mot religiös intolerans, mot politiskt förtryck, och mot okunnighet och fördomar på alla områden. Han presenterade brittiska vetenskapsmän, som Isaac Newton, för den franska publiken och informerade fransmännen om Englands religionsfrihet, tryckfrihet och styrelsesätt. Han var ledamot av Franska akademien 1746–1778 och en av sin tids mest inflytelserika personer.

Vita

Vita kan syfta på: