Sidan innehåller annonslänkar
Born in Sweden

Stumpastaken lång 4 ljus Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Stumpastaken är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Med alla ljus tända bildas en stor matta av lågor som sprider ett fantastiskt sken. Den här ljusstaken har plats för fyra ljus och passar perfekt som adventsljusstake. Stumpastaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.


Beställ Stumpastaken lång 4 ljus Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stumpastaken lång 4 ljus Svart inom kategorin Ljusstakar.

Läs mer...
Kategori: Ljusstakar
Artikelnummer: 116618
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skulpturer limiterat

Skulpturer limiterat från Kosta Boda

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bar

Bar eller BAR kan syfta på: Bar (måttenhet) – en måttenhet för tryck. Barlokal – en lokal där drinkar med mera serveras Bardisk – en disk mellan servitören och kunden Bar – en benämning på en metavariabel Hertigdömet Bar – ett hertigdöme i Bar-le-Duc i Frankrike bar – språkkod för bayerska Bar (film) – en film från 2001 Barkonfederationen – en konfederation med medlemmar av polska adeln bildad i Bar 1768 Mjölkbar – en enklare matservering med självservering utan utskänkningsrättigheter