Sidan innehåller annonslänkar
Strömshaga

Strömshaga - Olle Kammarljsstake Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Från Strömshaga kommer denna vackra ljusstake från serien Olle med en gammaldags design och ett handtag så du enkelt kan flytta ljuset även när det brinner. Kammarljusstaken Olle blir en otroligt vacker detalj i torpet eller sommarstugan som med sin klassiska stil skapar en lantlig stil och stämning. Alla produkter från serien Olle håller hög kvalitet och tål långvarig användning. Ljusstaken är handgjord och har en marmorerad finish som målas för hand vilket innebär att vissa olikheter och ojämnheter kan förekomma.


Beställ Strömshaga - Olle Kammarljsstake Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Olle Kammarljsstake Vit inom kategorin Ljusstakar.

Läs mer...
Kategori: Ljusstakar
Artikelnummer: 130959
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Traktörpannor

Traktörpannor från Skeppshult

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från Hay

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.