Stoff Nagel

Stoff Nagel - STOFF Nagel Ljusstake Mässing

619 kr 449 kr-27%
Kontrollera pris

Köp nu

Nagel-ljusstake från STOFF. En reproduktion av den klassiska modulljusstaken från år 1965. Originalet är formgivet av Werner Stoff på uppdrag av Hans Nagel och tillverkades av den tyska fabriken BMF, Bayerische Metallen Fabrik, på 60- och 70-talet. Ljusstaken är idag ett samlarobjekt och nyproduktionen av Nagel-ljusstakarna sker under licens av Nagel Gmbh. Ställ fram ljusstaken som solitär eller sätt samman flera moduler och skapa din egen personliga STOFF-ljusstake. Varje modul är 11,2 cm bred och 6,5 cm hög. Ljushållarna är anpassade till en mindre storlek stearinljus, 13 mm i diameter. Det här är en tidlös ljusstake som passar både det moderna som retroinspirerande hemmet. Varje modul säljs separat.


Jämför produkt Stoff Nagel - STOFF Nagel Ljusstake Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - STOFF Nagel Ljusstake Mässing i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljusstakar
Artikelnummer: 104491
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Nötter  naturgodis

Nötter naturgodis från Powerfruits

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gense

Gense är ett svenskt aktiebolag som tillverkar husgerådsartiklar av metall. Namnet är en förkortning och står för Gustaf Eriksson NySilverfabrik, Eskilstuna. Gense är Sveriges äldsta ännu existerande aktiebolag.

Bradford

Bradford är en stad i West Yorkshire i England i Storbritannien, med drygt 470 000 invånare. Staden är mer eller mindre en tvillingstad till Leeds då de vuxit samman. Staden fick stadsrättigheter 1897. Staden är känd för sin etniska mångfald, tjugotvå procent av befolkningen har icke-brittiskt ursprung. Sedan 1300-talet har staden haft ett vildsvin som symbol. Stadens namn kommer från broad ford, som på svenska blir "breda vadstället". Vattendraget som det vadas över är en bäck som numera kallas Bradford Beck och är ett biflöde till floden Aire.